Avís legal i Política de privacitat

Objecte Social. AVANTTIC CONSULTORIA TECNOLOGICA, S.L. (d'ara endavant AVANTTIC), és una empresa de serveis informàtics i consultoria especialitzada a les tecnologies de la informació.

Identificació. En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a l'entitat titular del lloc web www.avanttic.com.

Denominació: AVANTTIC CONSULTORIA TECNOLOGICA, S.L.

Domicili: C/ ARAGÓ 182, 4ª (08011) BARCELONA.

Telèfon: 93 151 84 51 e-mail: administracion@avanttic.com

CIF: B17760299

Inscripció registral: Registre Mercantil, Tom 1987, Foli 185, Secció 8, Fulla GI-33363, Inscripció Segona

Propietat intel·lectual i industrial Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d'elements continguts en aquesta Web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a AVANTTIC i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit d’ AVANTTIC.

L'accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió d’aquests drets per part d’ AVANTTIC tret que s'estableixi expressament el contrari.

Condicions d'ús. L'accés a aquest lloc web implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús sense reserves que regulen l'accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar en disposició dels usuaris informació sobre els productes d’ AVANTTIC.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d'aquest lloc web per a la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

AVANTTIC no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se d'aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l'accés a aquesta Web com l'ús que pugui fer-se de la informació continguda en la mateixa és de l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

L'usuari s'obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que pugui ser contrària al contingut d'aquest Avís Legal.

AVANTTIC es reserva el dret a modificar els continguts de l'oferta comercial dels seus productes i serveis quan ho estimi oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.

AVANTTIC no pot assegurar la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

AVANTTIC no pot assegurar la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

Política de Protecció de Dades. En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la seva normativa de desenvolupament, se li informa que les dades personals proporcionades per vostè seran tractades amb la finalitat de facilitar la informació sol·licitada sobre la nostra empresa, els nostres productes i serveis, gestionar la seva sol·licitud d'ocupació en els nostres processos de selecció, així com la de donar resposta i gestionar els seus comentaris i suggeriments.

A través de l'emplenament de formularis de contacte de la Web o mitjançant l'enviament de correus electrònics o qualsevol altre tipus de sol·licitud d'informació remesa a AVANTTIC, l'interessat presta el seu consentiment exprés per rebre informació sobre els productes, serveis i promocions d’ AVANTTIC.

Igualment, al publicar un comentari en AVANTTIC BLOG, l'usuari consent el tractament de les seves dades personals amb la finalitat de realitzar les gestions administratives i de manteniment d'aquest blog. AVANTTIC es reserva el dret a eliminar els comentaris que consideri inadequats.

En cap cas AVANTTIC utilitzarà les dades personals dels interessats per a finalitats diferents de les anteriorment esmentades, ni les comunicarà a tercers sense el consentiment previ i exprés de l'afectat, i es compromet a guardar el degut secret professional i a establir les mesures tècniques i organitzatives necessàries per salvaguardar la informació conforme als requeriments que estableix l'esmentat Reglament.

Les seves dades personals es conservaran en els nostres registres durant un període de dos anys. No obstant això, en qualsevol moment vostè pot sol·licitar l'accés a les seves dades personals i la seva rectificació o supressió, així com limitar el seu tractament, o directament oposar-se al tractament o exercir el dret a la portabilitat de les mateixes.

També li informem del seu dret a presentar una reclamació davant la Agencia Española de Protección de Datos, si considera que en el tractament de les seves dades no s'estan respectant els seus drets.

Identitat del responsable (contacte): AVANTTIC CONSULTORIA TECNOLOGICA, S.L., C/ ARAGÓ182, 4ª (08011) BARCELONA.

Ocupació. Si vostè ens envia emplenat el qüestionari amb les seves dades personals o ens envia el seu currículum, queda informat, en virtut del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, que les seves dades seran utilitzades per posar-nos en contacte amb vostè quan iniciem un nou procés de selecció, sense que puguin ser utilitzades per cap altra finalitat. Les seves dades seran incloses en un fitxer el responsable del qual és AVANTTIC.

Quan iniciem algun procés de selecció, on pugui encaixar el seu perfil, ens posarem en contacte amb vostè. Mentrestant, mantindrem les seves dades personals durant el període de dos anys amb la finalitat de poder comptar amb la seva participació. Per aquesta raó, i en compliment del principi de qualitat de les dades, li preguem que en cas que es produeixi alguna modificació de les mateixes ens ho comuniqui oportunament.

En cap cas AVANTTIC utilitzarà les dades personals dels interessats per a finalitats diferents de les anteriorment esmentades, ni les comunicarà a tercers sense el consentiment previ i exprés de l'afectat, i es compromet a guardar el degut secret professional i a establir les mesures tècniques i organitzatives necessàries per salvaguardar la informació conforme als requeriments que estableix l'esmentat Reglament.

No obstant això, en qualsevol moment, pot sol·licitar l'accés a les seves dades personals, i la seva rectificació o supressió, així com limitar el seu tractament, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat de les mateixes.

També li informem del seu dret a presentar una reclamació davant la Agencia Española de Protección de Datos, si considera que en el tractament de les seves dades no s'estan respectant els seus drets.

Identitat del responsable (contacte): AVANTTIC CONSULTORIA TECNOLOGICA, S.L., C/ ARAGÓ182, 4ª (08011) BARCELONA.

Política de protecció de menors. Qui facilita les dades a través dels formularis d'aquesta Web i accepta el seu tractament declara formalment ser major de 14 anys.

Queda prohibit l'accés i l’ús del portal als menors de 14 anys d'edat.

AVANTTIC recorda a les persones majors d'edat que tinguin al seu càrrec menors, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si un menor incorpora les seves dades per sol·licitar algun producte.

També els informa que existeixen programes informàtics per fitar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

Xarxes socials. Al seguir els nostres perfils actius en xarxes socials consent expressament el tractament de les seves dades personals a l'entorn de les xarxes socials conforme a la seva política de privacitat. També consent expressament l'accés d’ AVANTTIC al tractament de les seves dades contingudes en la llista d'amics i al fet que les notícies publicades sobre qualsevol producte d’AVANTTIC apareguin en el seu mur.

De conformitat amb el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU, li informem que les dades personals dels amics, fans o membres del grup AVANTTIC a les Xarxes Socials, seran incorporades a un fitxer titularitat d’AVANTTIC, amb la finalitat de fer-li arribar informació sobre els nostres productes o enviar-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent, així com per mantenir-lo informat a través dels diferents perfils a les xarxes socials d’AVANTTIC sobre notícies relatives a les activitats d’AVANTTIC.

La seva petició d'amistat o integració com a fan o membre del grup, implica necessàriament el seu consentiment per als tractaments assenyalats.

La publicació de comentaris i continguts a les xarxes socials es convertiran en informació pública, per la qual cosa els usuaris hauran de tenir especial cautela quan decideixin compartir la seva informació personal. AVANTTIC no es fa responsable de la informació que els usuaris incorporin a la pàgina. No obstant això, les persones les dades personals de les quals es trobin publicades o estiguin incloses en comentaris, podran sol·licitar a AVANTTIC la cancel·lació dels mateixos.

En qualsevol moment, vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les seves dades, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat dels mateixos. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit al AVANTTIC. En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant la Agencia Española de Protección de Datos.

Identitat del responsable (contacte): AVANTTICCONSULTORIA TECNOLOGICA, S.L., C/ ARAGÓ182, 4ª (08011) BARCELONA.

Enllaços a altres Webs. Els enllaços (links) que pot trobar en aquesta Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per AVANTTIC, per això, AVANTTIC no es fa responsable dels continguts d'aquests llocs web ni estan cobertes pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Web haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poden ser diferents a les nostres.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és aplicable.

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència del que es disposa en les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment. L'usuari, en virtut de l'acceptació de les condicions recollides en aquest Avís Legal, renuncia expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre's a un fur en concret, l'usuari renuncia expressament al fur que pogués correspondre-li i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

Política de cookies

Definició i funció de les cookies

Una cookie és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l'usuari.

Aquest lloc web, igual que la majoria dels llocs en Internet, utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. A continuació trobarà informació detallada sobre la tipologia de cookies que utilitza aquest lloc web, sobre com pot desactivar-les en el seu navegador i de com bloquejar específicament la instal·lació de cookies de tercers.

Tipus de cookies que utilitza la pàgina web i la seva finalitat

L'ús de cookies ens permet facilitar la navegació de l'usuari i adaptar la informació i els serveis que oferim als seus interessos.

Les cookies s'utilitzen tant de manera permanent com temporal (cookies de sessió). Les cookies permanents s'emmagatzemen en el seu ordinador o dispositiu mòbil durant un període de temps no superior a 24 mesos.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recopilar dades estadístiques de forma agregada a través de les dades que ens proporciona la seva utilització.

TIPUS DE COOKIES QUE S'UTILITZEN EN AQUEST PORTAL

TIPUS DE COOKIES FINALITAT

ANALÍTIQUES_utma, _utmb _utmc, _utmt, _utmv, _utmz, _ga, _gatt

Aquestes cookies s'utilitzen per recollir informació sobre l'ús del nostre lloc web per part dels visitants. Utilitzem la informació per elaborar informes i per millorar el lloc. Aquestes cookies s'associen únicament a un usuari anònim i al seu ordinador/dispositiu sense proporcionar referències que permetin conèixer dades personals. Recullen el nombre de visitants al lloc, el temps que duren les visites, el navegador, el tipus de terminal, el lloc de procedència dels visitants i les pàgines visitades.

Tractament de les cookies

La informació obtinguda del tractament de les cookies és tractada pel responsable de la Web.

Què ocorre si es deshabiliten les cookies

Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip, pot fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador.

Forma de desactivar o eliminar les cookies

Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip, pot fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador.

Pot trobar informació de com fer-ho en el cas que utilitzi un dels següents navegadors:

Internet Explorer: https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement Safari: https://www.apple.com/legal/privacy/es/cookies/ https://support.apple.com/es-es/HT201265
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es&hlrm=en
Google: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/
Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies
Opera: http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html
Android (Google): https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/
Windows Phone (Microsoft): https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement
Blackberry: http://global.blackberry.com/es/legal/privacy-policy.html

També pot eliminar fàcilment les cookies del seu ordinador o dispositiu mòbil mitjançant l'ús del seu navegador. Per obtenir indicacions de com gestionar i eliminar les cookies, dirigeixi's a la pestanya “Ajuda” del seu navegador. Podrà desactivar les cookies o rebre una notificació cada vegada que s'envia una nova cookie al seu ordinador o dispositiu mòbil.

Existeixen eines disponibles on line, que permeten als usuaris detectar les cookies en cada lloc web que visiten i gestionar la seva desactivació (per exemple, Ghostery:
http: //www.ghostery.com/privacy-statement,
http://www.ghostery.com/faq).

Actualització de la nostra Política de Cookies

És possible que actualitzem la Política de Cookies del nostre Lloc web, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre Lloc web amb l'objectiu d'estar adequadament informat sobre com i per a què utilitzem les cookies. Tingui en compte que els navegadors poden també canviar les seves polítiques i la ubicació de la informació.

La Política de Cookies es va actualitzar per última vegada a data 1 de febrer de 2018.